Brazil Trapia

15.50 лв.62.00 лв.

Регион: Mantiquera de Minas, Baependi
Надморска височина: 1200м
Varietal: Yellow bourbon and Acaia
Процес: натурален
Cupping score: 85
Вкус на черен шоколад, какао, малц и орехи.